Eerste contracten binnen Regio Alkmaar, diverse particuliere opdrachten.

Sinds maart 2016 heeft BuroSinot enkele contracten voor hulpverlening afgesloten binnen de Regio Alkmaar. Er lopen trajecten met Halte Werk, gemeente Bergen en Alkmaar.

Een goede zaak voor jongeren, ouders, gezinnen, (jong) volwassenen EN instellingen, want er kan snel gebruik worden gemaakt van ruim 17 jaar ervaring en kennis met jeugdzorg, hulpverlening en het sociale domein.

Voor gemeenten is BuroSinot een interessante gesprekspartner-adviseur en opdrachtnemer omdat er de afgelopen 5,5 jaar in breedste zin ervaring is opgedaan met tientallen casussen op gebied van zorg- en hulpverleningsprocessen op 0e, 1e, 2e en 3e lijn. Vanuit een coördinerende functie is er tevens zicht geweest op het gebruik van de Verwijsindex Noord Holland. BuroSinot heeft 17 jaar ervaring in met het werkdomein Jeugdzorg en het Sociale Domein. Maatschappelijke opvang, Radicalisatie & samenwerking met het Veiligheidshuis zijn voor BuroSinot geen onbekend terrein.

Heeft u als gemeente, organisatie behoefte aan aanvullende expertise of ondersteuning in uitvoering bij complexere hulpverleningsprocessen, aarzel niet en neem contact op met BuroSinot.

Bent u als ouders op zoek naar hulpverlening die aansluit bij uw hulpvraag en die van uw kinderen? U bent van harte welkom contact op te nemen. Meerdere ouders en gezinnen zijn al in contact getreden met BuroSinot, ook uit de regio Brabant en Gooi-Vechtstreek.

Ook jongeren (tot 16 jaar met toestemming van ouders-verzorgers) en alleenstaande volwassenen zijn welkom om te bespreken of BuroSinot kan helpen bij JULLIE hulpvraag.

Stuur hiervoor aub via het contactformulier op de web site een bericht en BuroSinot zal zsm reageren. Wie weet is er ook voor u, voor jullie een mogelijkheid om in aanmerking te komen via de gemeenten voor een hulpverleningstraject met BuroSinot. Voor particuliere trajecten en opdrachten van organisaties worden specifieke afspraken gemaakt.

BuroSinot tot uw dienst!

https://www.facebook.com/BuroSinot/

 

Geplaatst in BuroSinot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.