Passie voor Jeugdzorg!

BuroSinot heeft een mooie opdracht in de regio Alkmaar!

Het is goed om te weten dat het voor alle jongeren en gezinnen mogelijk is om snel geholpen te kunnen worden. BuroSinot biedt namelijk een zeer breed pakket aan hulp: individuele begeleiding, coaching, systeemgerichte hulp aan gezinnen, zorg coördinatie en procesregie. Hiermee onderscheid BuroSinot zich in het bestaande aanbod aan jeugdzorg omdat bij meerdere vragen m.b.t. een gezin of in geval van complexere casuïstiek door 1 persoon hulp kan worden ingezet inclusief zorg coördinatie en waar nodig procesregie. Met inmiddels 18 jaar ervaring binnen en met het hele werkveld is BuroSinot een prima aanwinst. Zeker als het gaat om 1 gezin 1 plan en zo min mogelijk doelen met zo min mogelijk verschillende hulpverlening. Weet dat Patrick Sinot van BuroSinot nauw betrokken is geweest bij de implementatie van 1 gezin 1 plan als methodiek in de regio Noord Holland vanaf het moment dat dit werd geïntroduceerd (2010).

Heeft u vragen, neem aub contact op met BuroSinot of geef aan binnen de lokale wijkteams en CJG dat u graag hulp van BuroSinot wil. Er kan dan een maatwerkovereenkomst worden opgesteld met uw gemeente.

Ook voor gemeenten, instellingen en vrijgevestigde collega professionals geldt dat BuroSinot altijd bereid is mee te denken en te helpen bij complexe problematiek of stagnerende zorg/hulpverleningsprocessen. Of dit nu op basis van advies of in kader van gedeelde opdracht in samenwerkingsverband is.

BuroSinot heeft op het moment ruimte voor opdrachten en werkt flexibel qua tijd en inzet.

U kunt via deze website  of via https://www.facebook.com/BuroSinot/ contact opnemen. U krijgt binnen 24 uur reactie.

Graag tot uw dienst.

Geplaatst in BuroSinot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *