Het allerbeste voor 2017! Persoonlijk bericht:

Patrick Sinot van BuroSinot wenst U een geslaagd en gezond 2017.

Ik dank alle klanten, gemeenten en collega professionals/instellingen waarmee ik mag samenwerken en sta ook graag in 2017 weer voor U klaar om te adviseren en begeleiden bij alle mogelijke hulpvragen en processen van hulpverlening.

Toen ik in 2015 het besluit had genomen voor mezelf te beginnen als zelfstandig ondernemer, wilde ik mijn deskundigheid en ruime ervaring effectiever en creatiever inzetten dan binnen de beperkingen van een gesteld dienstverband. Hoopte ik dat mensen de weg naar BuroSinot zouden vinden en dat ik mij als ondernemer kon bewijzen.

Met trots en grote dankbaarheid kan ik vertellen dat dit is gelukt! Wat ik heel bijzonder vindt is dat vooral jongeren en ouders contact met BuroSinot hebben gezocht omdat men uit het verleden zeer tevreden bleek over de samenwerking met mij. Of het nu gaat om mijn werkzaamheden binnen de residentiele jeugdzorg, als jeugdbeschermer of als procesregisseur: mensen hebben zelf weer gevraagd of  ik van dienst wilde zijn omdat men zowel het vertrouwen heeft in de geleverde diensten en terugkijkt op een prettige samenwerking (ook in vaak complexe en conflictueuze omstandigheden).

Als vele van elkaar verschillende mensen uitgesproken zijn in hun mening dat zij specifiek hulp en advies van iemand willen, dan zegt dat iets. Zeker als zowel jongeren en volwassenen die mening delen. Ieder op hun eigen wijze en vanuit een eigen beleving. Ook in situaties waarin sprake was van scheiding, conflict of grote weerstand. Dat men dan unaniem aangeeft dat het persoonlijk om mij gaat, dan kan ik niet voldoende uitdrukken hoe inspirerend dat is.

Natuurlijk ben ik ook trots dat er ook uit de professionele omgeving herkenning en waardering is voor BuroSinot . Of dit nu gaat om door gemeenten afgegeven beschikkingen, vraag om advies of een concrete opdracht.

BuroSinot staat op de sociale kaart! Niet alleen in de eigen gemeente Alkmaar, maar ook daarbuiten. Er is een basis gelegd om verder op te kunnen bouwen. Want de uitdaging is niet alleen gericht op mijn persoonlijke ontwikkeling en groei als ondernemer maar vooral ook om een bijdrage te leveren aan de transformatie van het sociale domein.

Ik dank alle ouders, jongeren en professionals voor hun in mij gestelde vertrouwen. Ik dank de opdrachtgevers mij als professionele partner in het sociale domein te mogen bewijzen.

Voor wie BuroSinot nog niet kent en geïnteresseerd is in het aanbod en de ervaring van samenwerking, neem a.u.b. contact op via het contactformulier op deze website.

Graag werk ik met u samen. BuroSinot denkt in oplossingen voor uw hulpvragen en zet deze samen met u in proces. BuroSinot is uw vertrekpunt richting perspectief!

Ik wens u een heel goed 2017! Wie ik ben? Ik ben BuroSinot.

Met groet, Patrick Sinot

 

 

Geplaatst in BuroSinot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *