Hoera! BuroSinot Biedt Gecontracteerde Jeugdhulp!

Mooi nieuws en een prachtig resultaat heeft BuroSinot behaald door als kleine aanbieder van o.a. ambulante jeugd- en gezinshulp per 2018 als gecontracteerde aanbieder te zijn opgenomen in het reguliere zorgaanbod van de Regio Alkmaar.

Dit betekent dat rechtstreeks naar BuroSinot kan worden verwezen voor het bieden van hulp binnen de volgende gemeenten: Alkmaar, Heerhugowaard, Castricum, Bergen, Uitgeest, Langedijk en Heiloo.

De afgelopen 3 jaar was BuroSinot reeds actief in de volgende gemeenten: Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard, Koggenland en Stede Broec. Zowel op basis van maatwerkovereenkomsten als PGB. Nu zijn losse overeenkomsten in de regio Alkmaar niet meer nodig.

Ik ben hier best trots op, want in 2018 ben ik 20 jaar werkzaam in het werkveld Jeugd en heb hier een enorm rijke ervaring opgedaan in diverse functies en ken de ontwikkelingen in de jeugdzorg en het sociale domein. Te zijn toegelaten als aanbieder van ambulante jeugdhulp betekent namelijk ook erkenning voor inzet en deskundigheid en bevestigd het voldoen aan de hiervoor gestelde eisen.

BuroSinot staat altijd voor flexibel maatwerk: zowel qua uitvoering als qua inzet van uren.  Dit geldt voor het hele aanbod van BuroSinot (BuroSinot biedt ook advies, deskundigheidsbevordering, procesregie complexe casuïstiek, particuliere coaching-trajecten en interim ondersteuning aan professionele teams/afdelingen)

Graag tot ziens in 2018!

BuroSinot wenst U alvast heel fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar.

 

Geplaatst in BuroSinot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.