BuroSinot gaat ervoor!

Na lang wikken en wegen heb ik toch het besluit genomen om voor mijn bedrijf een toelatingsverzoek te doen om te worden opgenomen als gecontracteerde aanbieder voor jeugdhulp in de regio Alkmaar.

Het zou zonde zijn van alle opgedane ervaring, kennis en investeringen om alleen vanwege de enorme bureaucratische rompslomp af te zien mijn diensten aan te kunnen bieden aan al die jongeren en gezinnen die het zo hard nodig hebben.

Dus met AGB code, SKJ registratie, aanmelding bij Zorgring, aansluiting bij de Verwijsindex, aansluiting bij Vecozo en lidmaatschap t.b.v. klachtenregeling voldoet BuroSinot aan alle eisen om te kunnen worden toegelaten tot het aanbod van gecontracteerde jeugdhulpverlening.

Bij een akkoord inzake toelating zal BuroSinot ook vanaf 2018 beschikbaar zijn voor ambulante jeugdhulp in de regio Alkmaar.

Het grote voordeel is in ieder geval dat direct kan worden doorverwezen naar BuroSinot, dat maakt aanmelding en start van hulp in ieder geval sneller mogelijk.

Het zou ook een mooie erkenning zijn, want als gecontracteerde aanbieder tel je natuurlijk wel duidelijker mee in het aanbod.

Maar voor mij persoonlijk komt de echte erkenning voornamelijk van de jongeren en ouders zelf. Ik ben dan ook al die ouders en jongeren zeer dankbaar die sinds de vestiging van BuroSinot als zelfstandig aanbieder van jeugd- en gezinshulp specifiek hebben gevraagd om inzet vanuit BuroSinot.

Natuurlijk ben ik ook heel dankbaar voor de kans die diverse gemeenten mij hebben geboden om op basis van een maatwerkovereenkomst of PGB budget aan de vraag te kunnen voldoen.

Overigens biedt BuroSinot ook graag zijn diensten aan als het gaat om advies & ontwikkeling in kader van verdere transformatie, want als voormalig procesregisseur van de centra voor jeugd en gezin heb ik de afgelopen jaren enorme ervaring opgedaan in de processen van (jeugd)hulpverlening en hier ligt voor de gemeenten en betrokken organisaties nog een enorme potentie en gelegenheid te transformeren.

Wie weet ziet u BuroSinot per 2018 opgenomen als gecontracteerde jeugdhulp aanbieder binnen de regio Alkmaar (e.o.).

Neem gerust contact op voor nadere kennismaking.

www.burosinot.nl

Geplaatst in BuroSinot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.