Tussen Logo & Ego

Hoewel ik natuurlijk ten volle besef dat ik ‘mijn bedrijf ben’ en het logo van mijn bedrijf staat voor waar ik voor sta, is dit voor mij ondergeschikt aan mijn ego. Dat is wat ik ook met dit logo wil uitdrukken: een kring van mensen in beweging, verbonden. Een deel van de inspiratie van dit logo komt van het prachtige kunstwerk van Matisse: La Danse. Daarnaast ben ik geïnspireerd door de vaak complexe dynamiek die je ervaart in processen van hulpverlening aan gezinnen, jongeren en het werken met collega’s. Het logo van mijn bedrijf staat dan ook voor de mensen met wie ik werk.
In alle beweging die inherent is aan hulpverleningsprocessen zoek ik naar momenten van stilstand, naar inspiratie en creativiteit. Soms mijn blik gefocust, soms starend in de verte van nog onbekend perspectief. Soms leg ik de ‘draai’ even stil, soms geef ik een draai aan het proces of een situatie. Steeds gericht op de vraagstelling en met het oog op de gewenste resultaten. Hierbij hoeft de route net perse van A naar Z te lopen. Vaak is een hulpverleningsproces vooral een kwestie van kunnen en durven bijsturen of juist even het stuur loslaten en de voet van het pedaal.

Wel steeds SAMEN met elkaar.

 

Geplaatst in BuroSinot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.